Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
2013 napisał:
Jacus,nie wymadrzaj sie ,robilem z Toba na univerku,wyksztalcenie kierunkowe posiadam ,jezyk znam i znam realia,zadzwon do mnie 98837781
skoro tak no to wiesz jak bardzo mam wyjebane na robote... i wiesz ze raczej mam dobra kase... i na pewno nie jest to ani 80 ani 160 ani i 180 jak niektorzy pisza buahahaha no kurwa... 160 na firme plus moms

edit// wiesio, to Ty??? nie wolno jezdzic na PL blachcach... nie pierdol po 12 latach nadal w rettbemmaning robisz, konserwy wpierdalasz, po norweksu ledwo co, a zona na czarno tu siedzi na mopie dzieki czemu passkiem 2012 na PL blachach sie bujasz... sam zejdz na ziemie...
a jesli to nie Ty... to innych wiesiow z murarzy nie kojarze... yhm....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Jacek wiem ze masz wiecej ,ale nie w kazdym zawodzie sa takie same stawki,kojarzysz Wieska,widziales jacy nieudolni pracowali ze mna,wedle nich powinienem miec ok.220,nieprawdaz
Pozdro
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Jacek 160 na firme plus moms to jest samobojstwo i podcinanie galezi na ktorej sie siedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Ty sie kolego na znajomych nie powołuj
Ale naprawdę czasami szkoda jak ktoś niby po 12 latach sie niedocenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
2013 napisał:
Jacek wiem ze masz wiecej ,ale nie w kazdym zawodzie sa takie same stawki,kojarzysz Wieska,widziales jacy nieudolni pracowali ze mna,wedle nich powinienem miec ok.220,nieprawdaz
Pozdro

no kurwa.... to co my robilismy we 3 Ty chciales zrobic sam... wziales nasze rury, polamales krazek i zaczales latac i sie wkurwiac ze nam to tak pomalu idzie.... na koniec my ulozylismy rury w 4 hydraulikow i 2 uczniow bez zadnych nerwow w czasie nadgodzin z usmiechem na ustach ale Ty musiales pokazac ze mozna samemu w 30 minut na pelnej kurwie probujac robic za nas robote wyrywajac nam rury.... po co??? czy ja sie wpeirdalem w twoja zaprawe i Twoje cegly?? yhm...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Yatsek napisał:
2013 napisał:
Pozdro

no kurwa.... to co my robilismy we 3 Ty chciales zrobic sam... wziales nasze rury, polamales krazek i zaczales latac i sie wkurwiac ze nam to tak pomalu idzie.... na koniec my ulozylismy rury w 4 hydraulikow i 2 uczniow bez zadnych nerwow w czasie nadgodzin z usmiechem na ustach ale Ty musiales pokazac ze mozna samemu w 30 minut na pelnej kurwie.... po co???

O i chyba mamy rozwiazanie sprawy dlaczego tylko 180kr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
2013 napisał:
Jacek 160 na firme plus moms to jest samobojstwo i podcinanie galezi na ktorej sie siedzi
a o to chodzi - wejdz na poczatek tematu.... i to nie jest zadne tlumaczenie ze zjeb przyejchal tu 3 miesiace temu!!!!!!!!!!!!! w chuju go mam... do mnie do firmy przyjechalo dwoch polaczkow co to stolarke umiom i glazure kladom i jeszcze kurwa rury lazienki robiom i nawet 150 wezma ale chca miec gwarancje zatrudnienia!!!! no zjeby kurwa...
dlatego tak sie wkuriwam na debili!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Yatsek napisał:
2013 napisał:
Jacus,nie wymadrzaj sie ,robilem z Toba na univerku,wyksztalcenie kierunkowe posiadam ,jezyk znam i znam realia,zadzwon do mnie 98837781
skoro tak no to wiesz jak bardzo mam wyjebane na robote... i wiesz ze raczej mam dobra kase... i na pewno nie jest to ani 80 ani 160 ani i 180 jak niektorzy pisza buahahaha no kurwa... 160 na firme plus moms

edit// wiesio, to Ty??? nie wolno jezdzic na PL blachcach... nie pierdol po 12 latach nadal w rettbemmaning robisz, konserwy wpierdalasz, po norweksu ledwo co, a zona na czarno tu siedzi na mopie dzieki czemu passkiem 2012 na PL blachach sie bujasz... sam zejdz na ziemie...
a jesli to nie Ty... to innych wiesiow z murarzy nie kojarze... yhm....

Jacus w bemamingu to przejsciowka,konserw na pewno nie wpierdalam,bo ma mi kto sniadanie zrobic,po norwesku asem nie jestes,paskiem sie buja zona ,ja touranem,i bez zlosliwosci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
O q..wa haha
Turanem sie buja
12 lat siedzi i zna realia
Przeprasza ale chyba polskie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
2013 napisał:
Jacus w bemamingu to przejsciowka,konserw na pewno nie wpierdalam,bo ma mi kto sniadanie zrobic,po norwesku asem nie jestes,paskiem sie buja zona ,ja touranem,i bez zlosliwosci
ktorys z was wcinal te konserwy... na ceglach lunch i kawusia i nerwy czy kontrakt przedluza...

pasek touran... no i ci o?? ja latam niepozornym saabem ) w koncu zamiast gumek mam juz wszedzie poliuretanki jupi!!

kurwa... juz po polnocy.. znow bede jutro spal w robocie yhm..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok